Gülben ACARTÜRK

İngilizce Öğretmeni
3-5 Yıl Deneyim
ORDU, TürkiyeKütahya Dumlupınar Üniversitesi

0 Öğrenci

0 Saat Ders

Hakkında

Yıllardır farklı yaş ve seviyelerdeki öğrencilere birebir ve grup dersleri veriyorum. YDS gibi akademik sınav hazırlıklarından günlük konuşma pratiğine kadar geniş bir alanda rehberlik ediyorum. Amacım, dil öğrenimini gözünüzde büyütülen bir ders olmaktan çıkarıp günlük hayatınızın doğal ve keyifli bir parçası haline getirmektir.

Derslerimde ezberci yaklaşımlar yerine İletişimsel Dil Öğretimi (CLT) ve Oyun Temelli Öğrenme metotlarını uyguluyorum. Öğrencinin ihtiyacına göre özelleştirilmiş kaynaklar, dijital araçlar ve etkileşimli materyaller kullanırım. Sınav odaklı öğrenciler için stratejik soru çözümü ve hızlı okuma teknikleri sunarken; konuşma odaklı derslerde öğrenciyi merkeze alan pratikler yapıyoruz.

İngilizce öğrenirken "anlıyorum ama konuşamıyorum" ya da "sınav süremi yetiştiremiyorum" diyorsan doğru yerdesin! Hata yapmaktan korkmayacağın, tamamen senin hedeflerine göre şekillenen eğlenceli ve verimli bir ders süreci seni bekliyor. Dil engellerini birlikte aşmak ve hedeflerine ulaşmak için hemen ilk deneme dersini planlayalım!

Pedagojik Formasyon

2024

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

İngiliz Dili ve Edebiyatı

2024

Certificate of Participation / Achievement)

2018

Hızlı Okuma ve Bellek

Kapsayıcı Eğitim

Dijital Okuryazarlık

Global Vatandaşlık

Dersler

İngilizce

400

İngilizce öğrenmek artık ezberci yöntemlerle bir yük olmak zorunda değil! Okul müfredatına tam uyumlu, konuşma odaklı ve eğlenceli online derslerle öğrencilerimizin İngilizceye olan özgüvenini artırıyoruz.

1-12. Sınıf

50 Dakika
Online

Ders alabilmek ve öğretmenlerle iletişime geçebilmek için

ya da