Hakkında
Merhaba ben Beyzanur. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü mezunuyum. Mesleki gelişimime önem veriyor, eğitim alanındaki yenilikleri takip ederek kendimi sürekli geliştirmeye özen gösteriyorum. Projelerde yer almayı, farklı öğretim yöntem ve tekniklerini kullanarak öğrencileri derslerimde aktif tutmayı seviyorum.
Derslerimde öğrenciyi merkeze alan öğretim yaklaşımlarını kullanmayı önemsiyorum. Süreç içerisinde P4C (Çocuklar için felsefe), yaratıcı drama, akıl ve zeka oyunları, oyun temelli öğrenme gibi tekniklerden faydalanıyorum. Ayrıca eTwinning ve Tübitak projelerinde elde ettiğim bilgileri derslerime yansıtıyorum.
Sevgi,güven ve keşfetme dolu bir öğrenme yolculuğunda buluşmak dileğiyle. Birlikte öğrenmek, üretmek ve keyifli vakit geçirmek için sizleri derslerime bekliyorum.
Balıkesir Üniversitesi
Sınıf Öğretmenliği
2026
P4C Uygulayıcı Eğitimi
2025
Akıl ve Zeka Oyunları Eğitici Eğitimi
2024
Dersler
Türkçe
850₺
Türkçe derslerimi dört temel düşünme becerisi üzerine odaklanarak, öğrencilerin aktif olduğu bir şekilde yürütüyorum. Aynı zamanda okuma alışkanlıkları üzerinde de çalışmalar yürütüyorum.
3-8. Sınıf
Hayat Bilgisi
850₺
Hayat bilgisi derslerinde öğrencilerimle yaratıcı öğretim yöntem ve teknikleri kullanarak, onlar kendilerini sanki bir araştırmacı gibi hissedecekleri şekilde derslerimi yürütüyorum.
3-8. Sınıf
Matematik
850₺
Matematik derslerimde konuları öğrencinin seviyesine uygun, anlaşılır ve eğlenceli yöntemlerle işliyorum. Amacım matematiği korkulan bir ders değil, eğlenceli ve öğrenilen bir alan haline getirmek
3-8. Sınıf
Ders alabilmek ve öğretmenlerle iletişime geçebilmek için
ya da